Vogel's

Bekeken producten

NEXT 7345

NEXT 7345

Nieuw product

TURN 120 DESIGN MOUNT 40-65 INCH BLACK

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

419,99 €

Accessoires

Meer informatie

Een unieke steun, gevormd door 40 jaar ervaring

Vogel's DesignMount is een keerpunt in de vormgeving van wandsteunen, een nieuwe, verfrissende bries op de markt. We hebben speciale aandacht besteed aan elk detail en geprobeerd een wandsteun te ontwikkelen die luxe uitstraalt. Eén blik en u herkent de DesignMount direct. Eén aanraking en u voelt de verrassend soepele beweging.

Vogel’s DesignMount heeft zowel een Red Dot als een iF Product Design Award gekregen, van twee van de belangrijkste designforums ter wereld.

Elegantie en flexibiliteit in één TV-muurbeugel

Vogel's DesignMount is ontworpen voor de lange duur. Het is een in het oog springende steun met elegante lijnen die een unieke combinatie vormt met een TV. De DesignMount NEXT 7345 vouwt u moeiteloos zo tegen de wand dat er nauwelijks ruimte overblijft tussen de wand en de steun.

Hij glijdt moeiteloos van de wand, kan 20 graden kantelen en tot 120 graden draaien. Het robuuste frame is ontwikkeld voor tv's van 40” - 65” (102 -165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kg.

Toen we deze steun ontwierpen, hebben we er een belangrijk stuk van Vogel's erfgoed in gelegd. We hebben het Screen Protection System erin opgenomen, dat we een paar jaar geleden hebben ontwikkeld. Dit voorkomt dat de TV tegen de wand stoot. Het magnifieke aan deze steun is de soepele beweging. Een licht duwtje met één vinger is genoeg om de steun te draaien.  Dat noemen we Smart Movement. Kabels kunnen weg gewerkt worden voor een gestroomlijnd en opgeruimd gezicht. We hebben het allerbeste van onze andere succesvolle producten genomen en dit gecombineerd in een nieuw concept met een ongekend luxueuze uitstraling.

Datasheet

Min. Schermgrootte (inch)40
Max. Schermgrootte (inch)65
Max. Gewicht (kg)30
Draaien (graden)120
Kantelen (graden)20
Min. Afstand van de wand (mm)72
Max. afstand van de wand (mm)720
Diepte (mm)72
Aantal draaipunten3
Vesa (mm x mm)Min. 100x200 / Max. 600x400
CIS (Cable inlay system)ja
SMM (Smart Movement Mechanism)ja
SPS (Screen Protection System)Ja
FunctionaliteitDraaien en Kantelen