Vogel's

Bekeken producten

NEXT 8375

NEXT 8375

Nieuw product

TURN 120 DESIGN MOTION SOUNDMOUNT 40-65 INCH BLACK

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

1 119,99 €

Accessoires

Meer informatie

Voor de ultieme beleving

De MotionSoundMount is een flexibele tv beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer! Met deze state-of-the-art muurbeugel voeg je indrukwekkend geluid toe aan je tv - net als bij de SoundMount van Vogel’s. Uniek aan de MotionSoundMount, echter, is dat deze beugel er ook nog eens voor zorgt dat het geluid automatisch naar je toedraait. Zodat het geluid van die film, dat concert of die serie 100% op jou gericht is. Net als je favoriete muziek, die je eenvoudig vanaf je smartphone of tablet naar de soundbar streamt. Alles voor een ultieme kijk- en luisterbeleving.

Maximaal gebruiksgemak

Ook het gebruiksgemak van de MotionSoundMount is indrukwekkend. Deze gemotoriseerde tv beugel draait automatisch naar je toe, waar je ook in de kamer zit en tot wel 120 graden naar links en naar rechts. Nadat je de tv hebt aangezet, beweegt hij in één vloeiende beweging naar een vooraf door jou ingestelde kijkpositie. Hiervoor heb je geen aparte afstandbediening nodig. Zet je de tv weer uit, dan bewegen je scherm en de MotionSoundMount weer soepel terug naar de muur. Ook het bevestigen en installeren van de MotionSoundMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt!

Iedereen zijn eigen kijkpositie

Via de bijbehorende smartphone / tablet app, gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store, krijg je toegang tot extra gebruiksmogelijkheden. Zo kun je voor iedereen in huis één of meerdere kijkposities instellen, met een maximum van tien. Ook het soepel links, rechts, voorwaarts en achterwaarts bewegen van je tv gaat met het grootste gemak!

Geschikt voor jouw tv?

De MotionSoundMount is ontwikkeld voor schermen vanaf 40 tot en met 65 inch, met een maximum van 30 kg. We leveren er alles bij, wat je nodig hebt om je tv en MotionSoundMount veilig en solide aan de muur te bevestigen.

Belangrijke voordelen

  • De eerste muurbeugel met geïntegreerde soundbar
  • Geluid te bedienen met de TV afstandbediening
  • Overal te plaatsen draadloze subwoofer
  • Bluetooth audio streaming mogelijk
  • Ultieme kijk- en luisterbeleving, overal in de kamer
  • Eenvoudig te installeren en plug & play installatie

Datasheet

Min. Schermgrootte (inch)40
Max. Schermgrootte (inch)65
Max. Gewicht (kg)30
Draaien (graden)120
Kantelen (graden)20
Min. Afstand van de wand (mm)72
Max. afstand van de wand (mm)720
Diepte (mm)72
Aantal draaipunten3
Vesa (mm x mm)Min. 100x200 / Max. 600x400
CIS (Cable inlay system)ja
SMM (Smart Movement Mechanism)ja
SPS (Screen Protection System)Ja
FunctionaliteitElektrisch